+34 93 715 61 10
Lones i accessoris per a protecció solar
Accessoris


Disposem d´un ampli catàleg d´accessoris per a diferents tipus d´activitats i camps, del món del transport, carpes, tapisseria i estructures tèxtils.

Així mateix també disposem d´una àmplia varietat d´accessoris per al món del tendal i un variat ventall de possibilitats. 
                                                     
En el nostre catàleg trobarà la solució a la seva necessitat.

Visiti les categories de producte d´aquesta secció, per a més informació no dubti a sol·licitar-la.


Els oferim un ampli catàleg d´accessoris i mecanismes per a camions, tendals, piscines, carpes, estructures, etc. en els quals s´engloben alguns articles com goma elàstica de diversos gruixos, tacs i cargols per a la seva piscina, keders per les seves carpes, ullets, així com maquinària per a la col·locació dels mateixos i altres.


Disposem d´una gran varietat de possibilitats pel que fa a ferramentes per a tendals i altres sistemes amb els seus corresponents perfileries, donant la solució per a la perfecta col·locació dels seus tendals.


Els oferim una àmplia gamma d´articles i diferents tipus de ferramentes per a tendals i estructures dedicades a la protecció solar.
Aquesta gran gamma de productes ens ofereix tot el necessari per a la instal·lació del seu tendal, sigui quina sigui la seva ubicació i necessitat
.