+34 93 715 61 10
Lones i accessoris per a protecció solar
Indústria i transport


Lonfil, S.L. disposem de lones recobertes de PVC per a la indústria i el transport (vehicles per a transport pesat: camions, semi-remolcs, camionetes, tancaments industrials i accessoris complementaris). Concebuts per protegir i cobrir. Teixits tècnics de polièster 1100 Detx, recoberts de PVC, lacats en les dues cares i amb una gran resistència a la tracció ia l´esquinçament, a temperatures extremes de les inclemències del temps i una gran solidesa en els colors.

Aquestes lones estan realitzades en teixits 100% polièster amb estructura interna amb un recobriment de PVC. A Lonfil, S.L. disposem d´un ampli ventall de colors, igual que amples i gramatges.


Lones per a la indústria i per a vehicles de transport pesat: camions, semi-remolcs, camionetes ... i també per a tancaments industrials i accessoris complementaris.


Lonfil, S.L. disposem d´un ampli ventall d´articles i colors igual que amples, metratges i gramatges.


Disposem també de lones específiques per al sector industrial i agrícola: tancaments per coberts naus i tallers, fundes per a maquinària, lones per protegir tot tipus de productes...


Articles complementaris diversos per a diversos usos industrials.